Back to the Future is een fictieve (non-released) film, bedacht door ons (Quinten Kempers en Timo van den Berg) zelf. Hiervan hebben wij een trailer gemaakt.
Wat de film zelf zou inhouden:
Een inbreker breekt in bij een woning. In de woning woont een mysterieuze man, ook wel een professor genoemd. Toen de inbreker eenmaal gesnapt werd door de mysterieuze professor, schoot de professor hem in zijn lichaam met een jong-makende kogel. De inbreker gaat dus terug van 40 jaar, naar zijn jonge jaren. Als 18 jarige jongen moet hij allemaal avonturen doorstaan en eindbazen overwinnen om zó al zijn herinneringen terug bij elkaar te vinden, en zo wordt de man terug 40 jaar.
Foto's:
Zelf lijkt het me enorm tof om deze film realiteit te maken. In de volgende 2 schooljaren krijgen wij de opdracht om een short-film te maken. Mij lijkt het leuk om samen met Quinten Kempers, en acteurs deze film echt te gaan filmen en uit te brengen.
De reacties op de trailer waren erg leuk. Ik ben benieuwd hoe mensen het vinden als we hier echt een film op gaan maken.
Mijn taken binnen dit project:
- Script
- Volledige editing
- Deel van camerawerk
- Voorbereiden van de film
- Locaties zoeken en klaarzetten
- Licht en geluid
Back to Top