"Balyeet!" is een TV show die we gemaakt hebben als eindopdracht voor de project lessen in periode 4 op het Creative College. We kregen de opdracht om een meer-camera productie te maken met als regisseur Frans Meijer (Oud regisseur van Veronica). De televisie show was bedoelt als show waarbij we terugkeken op de eindresultaten van de projecten uit periode 3 van de projectlessen. Deze projectlessen kregen we de opdracht om ons eigen product in AV te leveren, oftewel, alles was aan ons. De 2 gasten in de show, Michiel en Joost, hebben beide een eigen film gemaakt. Films over gepest worden (Mitchell Voeten & Joost), en een film over communiceren met de dood (van Michiel) werden hier naar voren gehaald, en hier werd duidelijk over gesproken. De presentatie is gedaan door Dennis Baljet.
De bumper die hieronder te zien is, is gemaakt door mij. Ook het logo wat er in verwerkt zit is door mij gemaakt. De volledige show is te zien in mijn "video portfolio". De bumper is gemaakt via het programma "Adobe Premiere Pro CC 2018" en het logo is ontworpen en ontwikkeld in Adobe Photoshop CC 2017.
"Balyeet!" deed me direct denken aan PopArt, vandaar dat het logo en de bumper zó gemaakt en ontworpen zijn. Productieleider Santosh Shiamrai en zijn assistent Jelle van Kleef waren het hier mee eens. Zo is het logo en het design tot stand gekomen.
Back to Top