Wat heb ik gedaan?
Ik heb de presentatie van de kookshow gedaan, het camerawerk tijdens de greenscreen opnames (presentatieshots), deel van het geluid, licht en camera tijdens de kookshow, het geluid na de handleiding, ik was een helpende hand bij de editing en ik heb alle spullen / voorbereidingen geregeld. Verder is het reclame spotje ook volledig mijn eigen werk, op de camera beelden van de trap en het rennen na.

De show was in samenwerking met klasgenoten Quinten Kempers, Jeffrey Verdier, Maxim Versluis en Jan Jochems. Verder heeft Peter Smit, een vriend van mij, geholpen met het filmen tijdens de reclame spot. Een prima teamwork dus!
Behind the scenes foto's:
Met dit project zijn wij ongeveer 4 weken bezig geweest. Dit komt omdat wij tussendoor ook nog andere belangrijke projecten kregen die we moesten voltooien. De kookshow duurde ongeveer 1,5 uur om op te nemen, incl. het bakken van de taart, de reclame is gefilmd in 2 dagen. 1 van deze dagen zijn we naar Rotterdam Centraal geweest, waar Quinten heeft gefilmd. 1 dag verder heeft Peter Smit gefilmd in Waddinxveen.
De handleiding is binnen 30 minuten gefilmd, net als de presentatiebeelden (greenscreenopnames).
De editing is gedaan in 2 dagen tijd. Er is gebruik gemaakt van Adobe After Effects voor de bumpers, maar vooral van Adobe Premiere Pro (main edit). Jeffrey Verdier heeft het grootste deel gedaan van de edit.
De taart smaakte best prima trouwens, thanks for asking.
Back to Top