The Silent Killer is een shortfilm die we voor de les "CKV" moesten maken op de middelbare school (Wellantcollege). Wij kozen ervoor om een film te maken over een 'stille' moordenaar. Een jongen wordt doodgeschoten (gespeeld door mij).
Voor de film kregen we als eindcijfer een 9.0. Het was overigens ook een van de eerste projecten die ik gemaakt heb. De editing is gemaakt met Sony Vegas Pro en de video is volledig met de telefoon van mij gefilmd. Ik had toen een LG Nexus 5.
Grotendeels heb ik de opnames gemaakt ,tenzij ik zelf in beeld te zien ben. In de video draag ik een shirt van "DDG" / "DusDavidGames", daar aan kun je me herkennen. De montage heb ik zelf gemaakt. Ook de acteurs moesten wij zelf zien te regelen. We kozen ervoor om gewoon zelf te acteren en te regelen, en daardoor kwamen we hier op uit!
Ik ben om eerlijk te zijn nog steeds trots op het eindresultaat. Qua verhaal is het niet het allerbeste en allersterkste verhaal, maar als 15 jarige Timo en als 3e jaars leerling op de middelbare, vind ik deze video zeker heel goed. Overigens is dit ook de eerste 'film' die ik gemaakt en geschreven heb.

In samenwerking met: Oud-klasgenoten; Kaey, Nathanaƫl, Marron en Arjan.
Back to Top